Accessoires

Accessoires

Accessoires

Hou je ervan een doel op te stellen om toch sportief door de dag te komen? Van onze Polar horloge krijg je persoonlijk advies en felicitaties gedurende de hele dag voor dat extra duwtje in de rug.

En ook onmisbaar zijn onze onderhoudsproducten die je in onze winkel kan vinden. Deze verkopen wij met persoonlijk advies en duidelijke antwoorden op jouw vragen. 


Polar

Polar

Luisteren naar jouw lichaam is één ding, maar ook begrijpen wat het je vertelt is een ander verhaal. Polar helpt je in de huid van je training te kruipen. Het is toonaangevend in technische innovaties en hartslagmeters. 

Onze winkel biedt een uitgebreide keuze aan sporthorloges en hartslagmeters met gps. De Polar horloge geeft jou ook de nodige ondersteuning en advies. De accessoires van Polar helpen zowel atleten vooruit om hun sportprestaties te verbeteren als mensen die hun gezondheid willen verbeteren. 

Onderhoud Collonil

Onderhoud Collonil

Collonil

Al meer dan 100 jaar rekenen mensen op Collonil als het gaat om de schoen en leerzorg. Het Duitste bedrijf is gespecialiseerd in schoenverzorgingsproducten en helpt jou je schoenen er langer als nieuw laten uitzien.

Onderhoud Nikwax

Onderhoud Nikwax

Nikwax 

De veiligste manier om je waterafstotende uitrusting grondig te reinigen en de waterafstotende eigenschappen en het ademend vermogen te behouden. Het product verlengt de levensduur en verhoogt de prestatie van jouw schoen. Nikwax is een impregneermiddel dat eenvoudig, veilig en snel te gebruiken is. 

Voor iedereen de perfecte schoen

Bij aankoop van een paar schoenen krijg je een gratis meting.