Steunzolen

Wat zijn orthopedische steunzolen?

Orthopedische steunzolen zijn op maat gemaakt om de last van pijnlijke voeten, knieën, enkels of rug te verminderen. Allemaal mooi en wel, maar hoe maken we jouw steunzool? Neem een kijkje met ons achter de schermen en bekijk stap voor stap hoe jouw steunzool tot stand komt!

Steunzolen steeds op afspraak!
Afspraak kan je maken via 0032 3 669 92 53
of online via deze link
Bestelling 2de paar steunzolen
Dit kan online via deze link

Stappenplan

Hoe worden mijn steunzolen eigenlijk gemaakt? Wel, hieronder kan je alle stappen bekijken die jouw steunzolen tot leven brengen. Neem een kijkje met ons achter de schermen! 

Intakegesprek

Intakegesprek

Geert of Gwen leert jou volledig kennen en de klachten worden hier op tafel gegooid. Vanaf hier start het proces en word je volledig geïnformeerd. 

Meting

Meting

Geert of Gwen kijkt naar de stand van jouw voeten, flexibiliteit en voetklachten. Na deze gedetailleerde analyse gaat hij met je mee en loop je over de RS Footscan® drukmat. Zo komt het hele stap- en loopproces gedetailleerd in beeld. 

Tekenen

Tekenen

Aan de hand van de metingen gaat Geert aan de slag met de analyse. Hij tekent de steunzolen uit zodat Enzo hiermee verder kan.

Frezen

Frezen

Nadat Geert de steunzool heeft getekend op de computer wordt deze file doorgestuurd naar de freesmachine. Zo kleeft Enzo de blokken in de machine en wordt het eerste beeld van de steunzolen zichtbaar. 

Schuren en in vorm zetten

Schuren en in vorm zetten

Enzo zorgt ervoor dat de zolen perfect in de juiste schoenen geschuurd worden en zet ze in vorm. 

Afhalen in onze winkel

Afhalen in onze winkel

Als laatste stap van dit hele proces kan je de steunzolen afhalen in de winkel. Ons winkelpersoneel staat voor u klaar! Wij raden jou aan schoenen mee te brengen waar de steunzolen in gedragen worden. Zo kunnen we de zolen meteen in de schoenen leggen en kijken of er nog eventuele aanpassingen moeten gebeuren. 

In dit hele proces zijn 3 leden van ons team met jou bezig. Geert helpt je persoonlijk verder en duikt daarna achter de schermen. Enzo brengt de steunzool tot leven en een lid van ons winkelteam brengt de zolen tot jou.