HARDLOPEN

 

 

 

 

Hardlopen


Hardlopen, de meest pure vorm van sporten. Een sport die je overal kan doen, waar je conditie mee opbouwt en waar je nog eens langer van leeft. Deze voordelen maken lopen nog aantrekkelijker. Bij Top Running zorgen wij ervoor dat met het juiste advies in schoenen en kleding deze beleving nog verbeterd wordt.


Voor iedereen de perfecte schoen Bij aankoop van een paar schoenen krijg je een gratis meting.  Hiervoor kan je online een afspraak maken. 

 
 
 

Asics
 

Anima Sana In Corpore Sano, Latijns voor ‘een gezonde geest in een gezond lichaam'. Asics is opgericht in Japan en breidde zich snel uit tot één van de grootste merken in loopschoenen. De sportschoenen beschikken over een goede demping uit gel.

 
 

New Balance

 

Als één van de oudste sportmerken in de wereld levert New Balance topproducten aan atleten. Het Amerikaans bedrijf produceert loopschoenen met een demping uit foam die jouw voet en lichaam beschermt tegen schokken.

 
 

Saucony

 

Saucony, vernoemd naar de Saucon River in Pennsylvania, vandaag de dag één van de grootste merken van loopschoenen. De schoen biedt je voet een goede demping die je beschermt tegen stoten en schokken. Run Your World met de loopschoenen van Saucony

 
 

Brooks

 

Wat begon als Amerikaans familiebedrijf in honkbal- en football schoenen breidde zich uit tot een collectie met ook loopschoenen. Dit merk is minder bekend dan de grote concurrentie, maar doet zeker niet onder in kwaliteit van de schoenen. Run happy met de Brooks loopschoenen!

 
 

Oofos

Feel the Oo met de Nederlandse slippers van Oofos. De slippers zorgen voor een sneller herstel na het sporten of wandelen.

 
 
 

VOOR IEDEREEN DE PERFECTE SCHOEN

Bij aankoop van een paar schoenen krijg je een gratis meting.