SOKKEN

 

 

 

 
 

Sokken


Geen schoenen zonder de perfecte sok. Bij Top Running hechten wij enorm veel belang aan de juiste sokken bij jouw schoenen. Wij verkopen sokken die de ervaring en comfort van jouw schoen verbetert.


Sokken geven comfort. Onze naadloze sokken vermijden irritatie aan je tenen zodat je zorgeloos kan lopen. De perfecte pasvorm van onze sokken zorgt ervoor dat ze volledig rond jouw voeten passen. 


Speciaal ontwikkeld voor onze lopers en wandelaars. 

 
 
 

Stance

 

De designersokken in onze collectie. De leuke kleurencombinaties fleuren je kledij helemaal op en geeft je ook nog eens compressie aan je been. Mooie printjes en lichtgevend, de sokken hebben het allemaal. De Stance sokken heeft reflectie aangebracht op de sokken zodat je altijd veilig rondloopt.

 

Als dit al niet genoeg redenen zijn dat dit jouw ideale sok is, gooien we er nog een voordeel bovenop! De Stance sokken hebben een voorgevormde voet en hiel die jouw voeten extra comfort geven.

 
 

Falke

 

De loop- en wandelsokken van Falke geven jouw voeten het comfort die ze verdienen.  Deze sokken geven je voeten demping en zorgt ervoor dat je voet goed contact maakt met je schoen. Ook heeft deze sok een snelle vochtafvoer en herdroging zodat je droog en wel thuis komt van je loop- of wandeltochtje.

 

Lopen zonder blaren is ook altijd verzekerd met de Falke sokken aan je voeten!

 
 

Herzog
 

Fijner sporten en soepeler lopen met de sportcompressiekousen van Herzorg. De sokken zorgen voor een sneller herstel na een inspanning en verkleinen de kans op blessures.

 

Meer info 

 
 

Falke speciaalsokken

 

Falke ontwikkeld verschillende sokken voor: extra steun, ontlasting achillespees, enzovoorts.  ontdek of er een sok is die bij u of uw klacht past.  Hiernaast het voorbeeld van de achillespeessok.

 

 

 
 
 

VOOR IEDEREEN DE PERFECTE SOK