Comfort

Comfort

Comfort

Schoenen die met liefde gedragen worden. Wij noemen ze comfortschoenen, misschien zeg jij liever 'mijn favoriete stappers'. Je kan onze comfortschoenen dragen met je eigen steunzolen, zodat deze nog meer comfort geven aan jouw voeten. 

Voor iedereen de perfecte schoen
Bij aankoop van een paar schoenen krijg je een gratis meting en kan je vrijblijvend langskomen.
Durea

Durea

Het Nederlandse bedrijf Durea is de winnaar van de Gouden Schoen in 1994, 2007, 2016. De comfortschoenen hebben een verwisselbaar voetbed zodat jij je eigen steunzool in deze schoenen kan leggen. Deze schoen is te verkrijgen in verschillende breedtematen en bieden de perfecte pasvorm voor jouw voet. Durea geeft extra teenruimte in de schoenen, wat je tenen ruimte geeft om te bewegen. Ook worden je hielen extra verzorgd door de stevige passende hielsluiting

Xsensible

Xsensible

Het Nederlandse merk Xsensible is begonnen met kinderschoenen en hebben hun gamma uitgebreid tot comfortschoenen voor elke leeftijd. Deze comfortschoenen zijn gemaakt uit stretchleer en hebben een uitneembaar voetbed. De ademende schoenen onderscheiden zich met hun unieke balanspunt

Finn Comfort

Finn Comfort

De Duitse handgemaakte schoenen van Finn Comfort staan ook in onze collectie bij de comfortschoenen. Deze schoenen hebben een verwisselbaar voetbed uit kurk. Finn Comfort heeft een perfect draagcomfort met eigentijdse uitstraling.

Birkenstock

Birkenstock

De Duitse slippers bestaan uit een voetbed van natuurkurk die je lichaam beschermt tegen schokken. Het voorgevormd voetbed geeft jouw voet steun en extra comfort.

Oofos

Oofos

Feel the Oo met de Nederlandse slippers van Oofos. De slippers zorgen voor een sneller herstel na het sporten of wandelen.

Solidus

Solidus

Hou je voeten gezond en actief! Het Duitse merk Solidus bestaat reeds meer dan 100 jaar. Bij Top Running vind je van dit merk zowel dames- als herenschoenen in verschillende breedtes. Deze modieuze comfortschoenen zijn geschikt voor jouw op maat gemaakte steunzolen. De functionele ritssluiting in verschillende modellen zorgt ervoor dat je de schoenen gemakkelijk kan aantrekken, dit draagcomfort is echt wel een pluspunt aan dit merk!

Voor iedereen de perfecte schoen

Bij aankoop van een paar schoenen krijg je een gratis meting.