Hardlopen

Hardlopen

Hardlopen

Hardlopen, de meest pure vorm van sporten. Een sport die je overal kan doen, waar je conditie mee opbouwt en waar je nog eens langer van leeft. Deze voordelen maken lopen nog aantrekkelijker. Bij Top Running zorgen wij ervoor dat met het juiste advies in schoenen en kleding deze beleving nog verbeterd wordt.

Voor iedereen de perfecte schoen
Bij aankoop van een paar schoenen krijg je een gratis meting en kan je vrijblijvend langskomen. 
Asics

Asics

Anima Sana In Corpore Sano, Latijns voor ‘een gezonde geest in een gezond lichaam'. Asics is opgericht in Japan en breidde zich snel uit tot één van de grootste merken in loopschoenen. De sportschoenen beschikken over een goede demping uit gel.

New Balance

New Balance

Als één van de oudste sportmerken in de wereld levert New Balance topproducten aan atleten. Het Amerikaans bedrijf produceert loopschoenen met een demping uit foam die jouw voet en lichaam beschermt tegen schokken.

Saucony

Saucony

Saucony, vernoemd naar de Saucon River in Pennsylvania, vandaag de dag één van de grootste merken van loopschoenen. De schoen biedt je voet een goede demping die je beschermt tegen stoten en schokken. Run Your World met de loopschoenen van Saucony

Brooks

Brooks

Wat begon als Amerikaans familiebedrijf in honkbal- en football schoenen breidde zich uit tot een collectie met ook loopschoenen. Dit merk is minder bekend dan de grote concurrentie, maar doet zeker niet onder in kwaliteit van de schoenen. Run happy met de Brooks loopschoenen!

On

On

Het nieuwste merk tussen onze loopschoenen is de Zwitserse On. Zij hebben voor een echte revolutie in de loopschoenen gezorgd. Met het nieuwe dempingssysteem zorgt deze schoen voor een zachte landing voor jouw voeten. Met On loop je als een vliegend veertje door de dynamische afzet en de lichtheid van de schoen. Zoals zij het zelf mooi zeggen, Running on Clouds!

Oofos

Oofos

Feel the Oo met de Nederlandse slippers van Oofos. De slippers zorgen voor een sneller herstel na het sporten of wandelen.

Voor iedereen de perfecte schoen

Bij aankoop van een paar schoenen krijg je een gratis meting.