Sokken

Sokken

Sokken

Geen schoenen zonder de perfecte sok. Bij Top Running hechten wij enorm veel belang aan de juiste sokken bij jouw schoenen. Wij verkopen sokken die jouw loopervaring verbetert. 

Sokken geven comfort. Onze naadloze sokken vermijden irritatie aan je tenen zodat je zorgeloos kan lopen. De perfecte pasvorm van onze sokken zorgt ervoor dat ze volledig rond jouw voeten passen. 

Speciaal ontwikkeld voor onze lopers en wandelaars. Stance

Stance

De designersokken in onze collectie. De leuke kleurencombinaties fleuren je kledij helemaal op en geeft je ook nog eens compressie aan je been. Mooie printjes en lichtgevend, de sokken hebben het allemaal. De Stance sokken heeft reflectie aangebracht op de sokken zodat je altijd veilig rondloopt.

Als dit al niet genoeg redenen zijn dat dit jouw ideale sok is, gooien we er nog een voordeel bovenop! De Stance sokken hebben een voorgevormde voet en hiel die jouw voeten extra comfort geven.

Falke

Falke

De loop- en wandelsokken van Falke geven jouw voeten het comfort die ze verdienen.  Deze sokken geven je voeten demping en zorgt ervoor dat je voet goed contact maakt met je schoen. Ook heeft deze sok een snelle vochtafvoer en herdroging zodat je droog en wel thuis komt van je loop- of wandeltochtje.

Lopen zonder blaren is ook altijd verzekerd met de Falke sokken aan je voeten!

Herzog

Herzog

Fijner sporten en soepeler lopen met de sportcompressiekousen van Herzorg. De sokken zorgen voor een sneller herstel na een inspanning en verkleinen de kans op blessures.

Meer info

AchilloTrain Pro

AchilloTrain Pro

AchilloTrain Pro ondersteunt intensief het genezingsproces bij achillespeesklachten. Bij beweging masseren de frictienoppen aan de binnenkant de hele zone. Dat verzacht de pijn, verbetert plaatselijk de stofwisseling en stimuleert de doorbloeding waardoor zwelling en bloeduitstortingen sneller kunnen worden geresorbeerd.

Voor iedereen de perfecte schoen

Bij aankoop van een paar schoenen krijg je een gratis meting.